
Ağva Yenimahalle’de ilk iftar
‘Belediye reisimız Can Tabakoğlu, Meclis Üyelerimiz ve Belediyemizin Birim Müdürleri iftarda Ağva Yenimahalle’de Roman yurttaşlarımızla buluştu’
Belediyemiz aracılığıyla mahalle ve sokak iftarlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ağva Yenimahalle’de kurduğumuz açık hava iftar soframız Yenimahalleli Roman yurttaşlarımıza ev sahipliği yaptı. Roman yurttaşlarımızın tamamının katıldığı iftar oldukça renkli görüntülere sahne olurken Belediye reisimız’ a Roman yurttaşlarımız fazla ilgi ve sevgi gösterdi. iftar öncesi mevzuklar ile yegâne yegâne ilgilenerek hal hatır soran ve sohbet eden Belediye reisimız katılımdan dolayı mutluluk duyarken, Yenimahalleli yurttaşlarımızda Belediye reisimız’ı Yenimahalle’ye gösterdiği ilgiden ve Yenimahalle’de bir iftar yemeği verilmesinden ötürü tebrik ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. Yenimahalle iftar programımız dualarla açılan oruçlar ve keyifle yenen yemeklerin ardından, reisimız’ın Yenimahalle ev ziyaretleri ve ihtiyaç sahiplerine kumanya dağıtımı ile sona erdi.
‘Mahallemizde ilk Kez iftar Masası Kuruldu…Teşekkürler reisim’…
iftar öncesi reisimızla bir süre sohbet eden Roman yurttaşlarımız kendilerine gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. ilk kez Yenimahalle’de böyle bir açık hava iftar sofrası kurulduğunu belirten Roman yurttaşlarımız, gerek Toplu mevzut Projesinin hayata geçiriliyor olmasından gerekse Yenimahalle’de tertiplenen alt ve üst yapı çalışmalarından son derece mutlu olduklarını belirterek, açılım Ağva Yenimahalle’de gerçekleşti, teşekkürler reisim’ dediler.
reisimız; ‘Roman Açılımı Ağva’da Karşılık Buluyor, Yenimahalleye Hizmete Devam Edeceğiz’
iftar yemeğinin ardından bir mevzuşma yapan Belediye reisimız; ‘Belediye olarak bu Ramazan ayında halkımızın mahallesine, sokağına kadar giderek iftar masaları kuruyoruz amacımız sizlerle daha yakın olmak, bunun için Yenimahalle’de sizlerleyiz’ dedi. ‘Başbakanımız aracılığıyla Roman açılımı söylemi ifade edilmişti. Ağva Yenimahalle’de bu söylemin gerçek hayatta karşılık bulduğunu gururla izliyorum. Yakında bu kötü evlerden, çadırlardan kurtulacaksınız. TOKi Yenimahalle Toplu mevzut çalışmaları startı teslim edildi. Sizler daha insani koşullarda yaşayacak, çocuklarınızı daha iyi şartlarda büyüteceksiniz. Yenimahalle’ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizlerle bir arada olmaktan ve iftarımı sizlerle yapmaktan büyük mutluluk ve keyif duyuyorum’ ifadesini kullandı.
Belediye reisimız iftarını Yenimahalle’li çocuklarla beraber yaptı. iftarın ardından Yenimahalle’de bir evin bahçesinde Yenimahalle’li yurttaşlarımızla oturarak yorgunluk attı ve bir süre sohbet etti. reisimız açık hava iftar sofralarında yurttaşlarımızla buluşmaya Ramazan’ın sonuna dek devam edeceğiz dedi.




» Haberler » Güncel Haberler »
Ağva Yenimahalle’de İlk İftar sayfası için birşeyler yazın.
İftarımızı Milli Güreşçilerimizle Yaptık » « Şile Belediye Başkanlığı Taşınmaz Kiralaması